Webadvies op maat voor elke KMO 

Goed vindbare website

De basis of het startpunt van een online strategie is een goede website. Als dit in orde is, worden de volgende stappen in de uitwerking van een online strategie veel makkelijker om te nemen.

Een veel voorkomende vraag is: 'Wat maakt een website goed?' Een aantal punten zijn voor mij heel belangrijk. Goed scoren in Google is zeker een eerste hele belangrijke parameter. Ten tweede moet de bezoeker getriggerd worden om zijn gegevens achter te laten, een aankoop te doen of om snel een antwoord te krijgen op zijn vraag. Ten derde moet de website er ook professioneel en aantrekkelijk uitzien. Ten vierde moet de achterliggende technische kant goed zitten, de site mag niet vastlopen en moet snel laden en mobiel even goed werken als via laptop. Een laatste punt is de mogelijkheid om het klikgedrag te meten en te analyseren, de meest gebruikte tool hiervoor is Google Analytics. Na interpretatie van deze data, kunnen we de website nog beter laten scoren.
Als je met bovenstaande punten akkoord bent, kunnen we zeker voor jou iets betekenen in de uitwerking van een eerste of een nieuwe, goed vindbare website. Neem vrijblijvend contact op.

Het doel van de website staat centraal en vanuit dit doel werken we samen een framework uit. Na het definiëren van het framework stellen we een design voor op basis van de huisstijl. Na goedkeuring van het design starten we met het invoegen van teksten en afbeeldingen in een heel gebruiksvriendelijk systeem. Hierna wordt alles finaal gecontroleerd en wordt de website live gezet. Aanpassingen aan de website kunnen door de klant, na een korte opleiding van +/-1uur, zelf gebeuren. Het zelf aanpassen is geen vereiste, na oplevering staan we uiteraard altijd klaar om jouw website beter te maken.

 

W@KMO, jouw betrouwbare partner voor een nieuwe website